چگونگی ساعت و محل کار مشاوره مدیریت
به طور معمول یک مشاوره مدیریت زمان خود را بر اساس تایم کاری خود بین مشتریان تقسیم می کند. از آن جایی که نیاز است یک مشاور مدیریت تایم زیادی با مشتریان خود بگذارند به همین دلیل بیشتر اوقات خود را خارج از دفتر کاری خود می باشد.
افرادی که مشغول به این کار هستند معمولا برنامه فشرده کاری و استرسی درکار آن ها نیست و اصولا یک روند کاری آرام و با آرامش را به دنبال دارند.
از نظر حقوق و دستمزد مشاوران می توانند آزادانه تصمیم بگیرند اما نکته قابل توجه در این موضوع این می باشد که این افراد باید دقت کنند که میزان دستمزدشان رابطه مستقیم با توانایی هایشان دارد.
امکان دارد این افراد بیشتر تایم روز خود را به کار مشغول باشند و همینطور بعضی از افراد فقط تعداد کمی در روز را کار دارند. میزان کار مشاور مدیریت بستگی به مشتریان حاضر آن ها دارد.
مشاوره مدیریت چیست؟ کار این افراد چه می باشد؟
کار اصلی مشاور مدیریت ارائه دادن مشاوره در زمینه انتخاب راه های بهبود کارایی سازمان به مدیران ارشد آن سازمان می باشد. در اصل مشائره مدیریت یعنی به مدیران یاد بدهید که چگونه می توانند از راه های کم خرج به بهترین درآمد برسند. همچنین این افراد باید در جذب، ارتقا و آموزش نیروی انسانی به سازمان کمک کنند.
بعضی از مشاوران در شرکت و سازمان هایی که نیاز به مشاوره مدیریت دارند به صورت رسمی در آنجا کار می کنند اما بسیاری از مشاور ها به صورت قراردادی و همزمان با چندین شرکت کار می کنند.
قطعا اگر در این زمینه فعالیت می کنید باید بدانید که شرکت ها تمایل دارند مشاوره مدیریت خود را به افرادی بسپارند که دارای سطح تحصیلات بالایی باشند (ترجیحا دکتری) و در زمینه خود دارای علم چشمگیری باشند.
وظایف و مسئولیت های مشاوره مدیریت
وظایف مشاوران مدیریت در حوزه های تخصصی مختلف بسیار متفاوت می باشد. اما ما در ادامه قصد داریم یک سری از وظایف این مشاوران را در بخش های مختلف بیان کنیم:
-
یکی از وظایف این مشاوران انجام دادن مصاحبه فردی با کارکنان و مدیران رده های متفاوت و همچنین بازدید کردن از بخش های مختلف سازمان برای این که بتوانند روش ها، ملزومات را پیدا کنند.
-
جمع کردن و ساماندهی اطلاعات مورد نیاز برای حل کردن مشکلات مطرح شده از سوی کارفرمایان به دلیل پیدا کردن راهکارهای مناسب برای حل کردن آن مشکلات.
-
یافتن راهکار مناسب و پیشنهاد این راهکار ها به مدیران ارشد سازمان و شرکت
-
ارائه دادن راه حل ها به مدیران و کارفرمایان سازمان برحسب نیازی که آن ها اعلام می کنند.
مشاور منابع انسانی
در همه جای دنیا شغل منابع انسانی یک شغل با درآمد بالا می باشد. این شغل خوشبختانه در ایران نیز جا افتاده است و بسیاری از سازمان ها به دنبال این هستند که یک مشاور منابع انسانی کاربلد را استخدام کنند.
اما متاسفانه چون این شغل در ایران نوپا می باشد و زیاد جا نیفتاده است دستمزد مناسب نسبت به دستمزد جهانی برای این شغل در نظر نگرفته شده است.
مشاوره تخصصی و ارائه خدمات به وسیله یک شخص ثالث برای کمک در کسب و کار ها به حداکثر رساندن کارایی عملیات های منابع انسانی و اجرای سیاست ها و قوانین جدید مناسب در بهترین حالت ممکن توسط مشاور منابع انسانی حاصل می شود. بیشتر آن ها توسط سازمان ها وشرکت ها برای توانایی خود در خصوص ارائه نظرات عینی به عنوان یک فرد بیرون از سازمان یا شرکت به همکاری فراخوانده می شوند.
مشاور منابع انسانی چه میکند ؟
مشاور منابع انسانی باید در شاخه های حسابداری، فروش ، آی تی ، بازاریابی ، فروش ، مالی ، و البته مدیریت منابع انسانی برای درک بهتر مسائل و ناکارآمدی در منابع انسانی و نحوه درمان آن ها کار بلد باشند
بیشتر افرادی که خود را تحت عنوان مشاوره منابع مالی معرفی می کنند به صورت حرفه ای آموزش دیده اند ویا در حوزه منابع انسانی به اندازه کافی تجربه دارند ، چون که ارائه خدمات مشاوره منابع انسانی شامل داشتن درک عمیق از همه چیز از قوانین کارگری گرفته تا مدیریت سازمانی تا اشتغال فرصت برابر و فراتر از آن است.